Amandelkoekjes


Image00001

Benodigdheden

  • Mengkom

  • Bakplaat

  • Bakpapier

  • Spatel

  • Weegschaal

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten met elkaar, en kneed dit tot een geheel in 3 à 5 min.

  • Laat het mengsel 15 min. rusten op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 170 graden.

  • Bekleed de bakplaat met bakpapier.

  • Maak balletjes van 15 gram van het amandelmengsel.

  • Leg de balletjes op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar.

  • Druk de balletjes een klein beetje plat.

  • Maak de bovenzijde licht vochtig met een natte theedoek.

  • Bak in het midden van de oven de koekjes voor ongeveer 10 á 13 minuten.

  • Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Amandelpoeder 200 g

€ 5,09

Amandelpoeder

Bloemsuiker 300 g

€ 2,77

Bloemsuiker