Recepten
Amandelkoekjes
Ingrediënten
100 g Bloemsuiker Bakers@Home
1 ei
Benodigdheden
Mengkom
Bakplaat
Bakpapier
Spatel
Weegschaal
Bereiding
Meng alle ingrediënten met elkaar, en kneed dit tot een geheel in 3 à 5 min.
Laat het mengsel 15 min. rusten op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Maak balletjes van 15 gram van het amandelmengsel.
Leg de balletjes op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar.
Druk de balletjes een klein beetje plat.
Maak de bovenzijde licht vochtig met een natte theedoek.
Bak in het midden van de oven de koekjes voor ongeveer 10 á 13 minuten.
Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.
Tips voor extra afwerking
Maak dit recept met ons tweede Kerstpakket!