Recepten
Biscuitdoppen
Ingrediënten
Biscuit:
300 g Biscuitmix Bakers@Home
5 eieren
10 g water
Afwerking:
1 zakje Bloemsuiker Bakers@Home
Bereiding
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng alle ingrediënten in een kom tot een mooi, glad beslag.
1 minuut op lage snelheid en daarna 6 minuten op hoge snelheid.
Laat het beslag nog 1 minuut na draaien op lage snelheid voor een zeer fijne structuur.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Vul de spuitzak met het beslag en knip 2 cm van het puntje af van de spuitzak.
Spuit doppen op de bakplaat van ongeveer 4 cm, spuit ze 6 cm uit elkaar.
Doe de bloemsuiker in een zeef en bestrooi de gehele bovenzijde van de doppen met bloemsuiker.
Bak de biscuit gedurende 15 à 20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Als de biscuit aan de bovenzijde veerkrachtig aanvoelt is hij gaar.
Na het bakken laten afkoelen op de bakplaat.