Biscuitdoppen


Biscuitdoppen

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.

  • Verwarm de oven voor op 175°C.

  • Meng alle ingrediënten in een kom tot een mooi, glad beslag.

  • 1 minuut op lage snelheid en daarna 6 minuten op hoge snelheid.

  • Laat het beslag nog 1 minuut na draaien op lage snelheid voor een zeer fijne structuur.

  • Bekleed de bakplaat met bakpapier.

  • Vul de spuitzak met het beslag en knip 2 cm van het puntje af van de spuitzak.

  • Spuit doppen op de bakplaat van ongeveer 4 cm, spuit ze 6 cm uit elkaar.

  • Doe de bloemsuiker in een zeef en bestrooi de gehele bovenzijde van de doppen met bloemsuiker.

  • Bak de biscuit gedurende 15 à 20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven.

  • Als de biscuit aan de bovenzijde veerkrachtig aanvoelt is hij gaar.

  • Na het bakken laten afkoelen op de bakplaat.

Producten in dit recept


Biscuitmix 800 g

€ 4,70

Mix voor biscuit

Bloemsuiker 300 g

€ 2,77

Bloemsuiker