Recepten
Chocolade American Cookies
Ingrediënten
60 g roomboter (op kamertemperatuur)
30 g water
Benodigdheden
Mengkom
Mesje
Bakplaat
Bereiding
Meng de American Cookie Chocolade met de roomboter en het water in een kom tot een geheel.
Meng dit voor ongeveer 2 minuten.
Voeg de donkere chocolade callets toe aan het deeg.
Kneed de chocolade callets er kort doorheen, tot het goed verdeeld zit in het deeg.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat het deeg 15 minuten rusten in de koelkast.
Rol het deeg tot een worst van ongeveer 5 cm dik.
Snij het in plakken van ongeveer 1 à 1,5 cm dik.
Spray de bakplaat in met bakspray.
Leg de koeken 5 cm uit elkaar op de bakplaat zodat ze niet tegen elkaar aan bakken.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de koeken voor 12 à 15 minuten gaar.
Na het bakken de koeken laten afkoelen op de bakplaat.