Chocolade botertruffels


Bakers at home botertruffel

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 35 truffels

  • Bereiding deeg

  • Smelt de chocolade in de microgolfoven.

    Klop de boter luchtig en voeg er de hazelnootpraliné aan toe, klop verder door.

    Eindig met er de gesmolten chocolade onder te mengen.

    Schep over in een spuitzak en spuit de vulling in lange slierten op een met bakpapier belegde plaat.

    Laat opstijven in de koelkast.

  • Afwerking

  • Smelt de chocolade voor de afwerking in de microgolfoven.

    Plaats de schilfers op een plaat.

    Dop de koude, gespoten truffeldeegjes volledig onder in de warme chocolade en rol ze onmiddellijk door de schilfers.

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Donkere chocolade callets 811 (54,5%) 2,5 kg

€ 22,95
Nieuw

Donkere chocolade callets 811

Donkere chocolade pailletten 250 g

€ 7,24

Donkere chocolade pailletten