Chocolade diamanten


Bakers at home chocoladediamanten

Ingrediënten

  • 180 g boter

  • 90 g kristalsuiker

  • 0,5 g kaneelpoeder

  • 250 g bloem

  • 15 g cacaopoeder

Benodigdheden

  • Keukenrobot

  • Bakplaat

  • Keukenmes

  • Bakpapier

Bereiding

  • Meng in de keukenrobot met behulp van de vlinder, de boter op kamertemperatuur en de suiker.

  • Meng er nadien de bloem, kaneelpoeder en cacaopoeder bij.

  • Verdeel het deeg in 2 delen en rol cilinders van 3-4 diameter.

  • Laat deze minimaal 1 uur in de koelkast rusten.

  • Wrijf de cilinders in met eiwit en rol deze door de grove suiker.

  • Versnij in schijfjes van 1 cm en plaats ze op een bakplaat belegd met bakpapier.

  • Bakken op 180°C gedurende 18-20 minuten.

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Cacaopoeder 1 kg

€ 11,50
Nieuw

Cacaopoeder