Chocolade studenhaver


Bakers at home studentenhaver

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 35 stuks

  • Rooster de noten in de oven, 145°C gedurende 30 minuten, kijk regelmatig na

  • Laat deze mooi afkoelen tot kamertemperatuur

  • Kristalliseer de donkere chocolade

  • Plaats de gekristalliseerde chocolade in de spuitzak en snij het tipje eraf

  • Op een plaat bedekt met bakpapier spuit je bolletjes/druppels donkere chocolade

  • Leg de droge vruchten er mooi op en druk lichtjes aan

  • Laat deze verder uitkristalliseren op kamertemperatuur

Tips voor extra afwerking

  • Je kan steeds een ander type chocolade gebruiken, maar opgelet voor de kristallisatie temperaturen van deze.

  • Ook kan je andere notenmengelingen - zaden mengelingen – gekonfijte vruchten gebruiken ipv de noten en rozijnen.

Producten in dit recept


Donkere chocolade callets 811 (54,5%) 2,5 kg

€ 22,95
Nieuw

Donkere chocolade callets 811

Rozijnen 300 g

€ 3,78

Rozijnen

Notenmix 300 g

€ 6,38

Notenmix