Recepten
Chocolade studenhaver
Ingrediënten
50 g Rozijnen Bakers@Home
30 g Abrikozen
100 g Notenmix Bakers@Home
Benodigdheden
Bakpapier
Plaat
Bereiding
Recept voor 35 stuks
Rooster de noten in de oven, 145°C gedurende 30 minuten, kijk regelmatig na
Laat deze mooi afkoelen tot kamertemperatuur
Kristalliseer de donkere chocolade
Plaats de gekristalliseerde chocolade in de spuitzak en snij het tipje eraf
Op een plaat bedekt met bakpapier spuit je bolletjes/druppels donkere chocolade
Leg de droge vruchten er mooi op en druk lichtjes aan
Laat deze verder uitkristalliseren op kamertemperatuur
Tips voor extra afwerking
Je kan steeds een ander type chocolade gebruiken, maar opgelet voor de kristallisatie temperaturen van deze.
Ook kan je andere notenmengelingen - zaden mengelingen – gekonfijte vruchten gebruiken ipv de noten en rozijnen.