Crunchy sandwich broodjes


Sandwich

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten in de deegkom en kneed het 3 minuten op lage snelheid.

  • Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid.

  • Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.

  • Verdeel het deeg in stukjes van ongeveer 60 gram.

  • Maak hier bolletjes of puntjes van naar eigen keuze.

  • Maak het deegbolletje licht vochtig met een kwast en bestrooi het daarna met de gewenste decoratie.

  • Spray de bakplaat in met bakspray en leg de deegstukjes op de bakplaat ongeveer 8 cm uit elkaar.

  • Laat het 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Wanneer deze op temperatuur is, plaats je de bakplaat in het midden van de oven.

  • Bak de sandwiches 10 à 12 min op 220 graden tot ze gaar zijn.

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Crunchy brood 2.5 kg

€ 9,55

Bloem voor crunchy brood

Droge gist 5 x 11 g

€ 2,32

Droge gist

Zaadmengeling 300 g

€ 3,86

Zaadmengeling

Sesamzaad 300 g

€ 4,36

Sesamzaad