Halloween brownies


Halloween brownies

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Brownies

  • Verwarm de oven voor op 170 graden.

    Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom.

    Meng dit gedurende 1 minuut op lage snelheid.

    Mix daarna nog eens 2 minuten op middelhoge snelheid.

    Spuit de bakvorm in met bakspray of bekleed hem met bakpapier

    Het beslag is zeer compact, vul daarom de gewenste bakvorm voor ongeveer 1 à 2 cm met het beslag.

    Plaats de bakvorm op een bakplaat en plaats deze in het midden van de voorverwarmde oven.

    Bakken op 170°C gedurende 25 à 30 minuten.

    Laat de Brownie daarna goed afkoelen in de vorm.

  • Afwerking

  • Snij de brownie in blokjes van 5x5 cm of langwerpig van 6x3 cm.

    Smelt de chocolade au bain marie.

    Leg de brownie stukjes op een rooster en overgiet deze (met een lepel) met de gesmolten chocolade.

    Laat de chocolade goed uitharden.

    Verwarm de fondant glazuur in een pannetje of voorzichtig in de microgolfoven.

    Tot een temperatuur van 37 graden zodat het licht vloeibaar is.

    Vul de wegwerpspuitzak met de fondantglazuur.

    Knip een klein puntje van de spuitzak af.

    Decoreer de bovenzijde van de brownie met het glazuur.

    Maak een spinnenweb, gezichtje of een andere leuke Halloween afbeelding!

Producten in dit recept


Cake browniemix 800 g

€ 8,75

Mix voor brownies

Afgeslapte fondant - wit 300 g

€ 5,27

afgeslapte fondant wit

Donkere chocoladedrops 250 g

€ 4,84

Donkere chocoladedrops