Klaaskoeken


14 Klaaskoeken

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Weeg alle ingrediënten af en kneed het geheel tot een soepel deeg.

  • Voeg extra water toe als het deeg te droog lijkt.

  • Kneed het geheel gedurende 10 min met een keukenrobot tot een glad deeg of 20 min met de hand.

  • Dek het deeg af met een vochtige theedoek en laat het 10 min rusten op kamertemperatuur.

  • Bekleed de bakplaat met bakpapier.

  • Rol het deeg uit met een deegrol tot een dikte van 1,5 cm.

  • Steek met de uitsteker de klaaskoeken uit het deeg.

  • Leg deze op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar.

  • Laat het +/- 40 min rusten onder een vochtige theedoek op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Plaats het brood in het midden van de voorverwarmde oven en bak het af op 220 °C gedurende 8 à 10 minuten.

Producten in dit recept


All-in luxebrood 2 kg

€ 9,39

All-in mix voor luxebrood