Lichtbruine notenbroodjes


Zaterdag lichtbruin

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 17 stuks

  • Doe alle ingrediënten in de deegkom en kneed het 3 minuten op lage snelheid.

  • Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid.

  • Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.

  • Meng nu de noten er doorheen voor 1 à 2 minuten.

  • Verdeel het deeg in stukjes van ongeveer 60 gram.

  • En laat het deeg 10 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.

  • Maak van de deegstukjes bolletjes of rol ze uit tot vierkante plakjes van 2 cm dik.

  • Spray de bakplaat in met bakspray en leg de deegstukjes op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar.

  • Laat het 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.

  • Bak de notenbroodjes 10 à 12 min op 220 graden tot ze gaar zijn.

Producten in dit recept


All-in lichtbruin brood 2 kg

€ 6,19

All-in mix voor lichtbruin brood

Notenmix 300 g

€ 6,38

Notenmix