Recepten
Lichtbruine notenbroodjes
Ingrediënten
290 ml water (handwarm)
200 g Notenmix Bakers@Home
40 g boter (kamertemperatuur)
Bereiding
Recept voor 17 stuks
Doe alle ingrediënten in de deegkom en kneed het 3 minuten op lage snelheid.
Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid.
Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.
Meng nu de noten er doorheen voor 1 à 2 minuten.
Verdeel het deeg in stukjes van ongeveer 60 gram.
En laat het deeg 10 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.
Maak van de deegstukjes bolletjes of rol ze uit tot vierkante plakjes van 2 cm dik.
Spray de bakplaat in met bakspray en leg de deegstukjes op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar.
Laat het 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de notenbroodjes 10 à 12 min op 220 graden tot ze gaar zijn.