Luxebrood


Luxebrood

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 2 broden van 400 gram

  • Bepaal de grootte van het brood.

  • Weeg alle ingrediënten af en kneed alles met het handwarm water tot een soepel deeg.

  • Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.

  • Kneed het geheel nog eens gedurende 10 min met een keukenrobot tot een glad deeg.

  • Dek het deeg af met een vochtige theedoek en laat het 15 min rusten op kamertemperatuur.

  • Verdeel het deeg in 2 gelijke stukken van 400 gram.

  • Druk het deeg plat en breng het in het gewenste model.

  • Spuit de broodvormen in met bakspray.

  • Plaats de deegstukken in de gewenste broodvorm en laat het +/- 40 min rusten onder een vochtige theedoek op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Plaats het brood in het midden van de voorverwarmde oven en bak het af op 220 °C gedurende 30-35 minuten.

  • Haal het brood na het bakken uit de vorm en laat het afkoelen op een rooster.

Producten in dit recept


All-in luxebrood 2 kg

€ 9,39

All-in mix voor luxebrood