Recepten
Marsepeinbroodjes
Ingrediënten
300 ml water (kamertemperatuur)
500 g marsepein Bakers@Home
Benodigdheden
Mengkom
Theedoek
Snijmes
Bakplaat
Bereiding
Bepaal de grootte van het brood en kneed de gewenste hoeveelheid bloem met het handwarm water tot een soepel deeg.
Voeg extra water toe als het deeg te droog lijkt tijdens het mengen.
Kneed het geheel gedurende 10 min. met een keukenrobot tot een glad deeg.
Laat het deeg daarna 15 min. rusten onder een theedoek.
Rol ondertussen de marsepein uit tot een plak van ongeveer 60 x 35 cm.
Rol het deeg uit tot een plak van ongeveer 60 x 40 cm.
Leg de plak marsepein op het deeg en rol het samen tot een geheel.
Snij in plakken van 2,5 à 3 cm.
Leg de plakken op de bakplaat ongeveer 6 cm uit elkaar en druk het een klein beetje plat.
Laat het nog eens 30 minuten rusten onder een theedoek.
Bak het in het midden van een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 à 18 minuten.