Recepten
Zwarte woud sandwiches

Ingrediënten
290 ml water (handwarm)
7 g droge gist / 14 g verse gist
50 g roomboter
Benodigdheden
Deegkom
Theedoek
Bereiding
Recept voor 14 stuks
Doe alle ingrediënten in de deegkom en kneed het 3 minuten op lage snelheid.
Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid.
Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.
Verdeel het deeg in stukjes van ongeveer 60 gram.
Maak hier bolletjes of puntjes van naar eigen keuze.
Spray de bakplaat in met bakspray en leg de deegstukjes op de bakplaat ongeveer 8 cm uit elkaar.
Laat het 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de sandwiches 10 à 12 min op 220 graden tot ze gaar zijn.
Tips voor extra afwerking
Probeer gerust eens te decoreren met zaden