Recepten
Mini soesjes
Ingrediënten
100 g soezenmix Bakers@Home
160 ml water (+/- 25°C)
Benodigdheden
Mengkom
Bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Weeg de soezenmix af en doe deze in de mengkom.
Voeg het water toe en meng dit 2 à 3 minuten op lage snelheid door elkaar.
Als alles goed is opgenomen door de mix nog eens 3 min mengen op middelhoge snelheid.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Doe het beslag in een spuitzak met een rond spuitje.
Spuit bolletjes van zo’n 2 cm doorsnede op de bakplaat.
Belangrijk: laat 6 cm afstand tussen de verschillende bolletjes.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de soezen in de oven op 200 °C gedurende 25 à 30 minuten.
Laat de soezen afkoelen op de bakplaat.
Tips voor extra afwerking
Vul de soezen met opgeklopte slagroom