Basis éclair


Maandag

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Weeg de soezenmix af en doe deze in de mengkom.

  • Voeg het water toe en meng dit 2 à 3 minuten op lage snelheid door elkaar.

  • Als alles goed is opgenomen door de mix nog eens 3 min mengen op middelhoge snelheid.

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • Doe het beslag in een spuitzak met een rond spuitje.

  • Spuit strepen van zo’n 6 cm lang op de bakplaat.

  • Belangrijk: laat 10 cm afstand tussen de verschillende strepen.

  • Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.

  • Bak de éclairs in de oven op 220 °C gedurende 25 à 30 minuten.

  • Laat nadien de éclairs afkoelen op de bakplaat.

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Crème patissière 800 g

€ 7,39

Mix voor crème pâtissière

Botercrème mix 800 g

€ 7,59

Mix voor botercrème