Recepten
Basis éclair

Ingrediënten
200 g soezenmix Bakers@Home
320 ml water (+/- 25°C)
Benodigdheden
Mengkom
Bakpapier
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Weeg de soezenmix af en doe deze in de mengkom.
Voeg het water toe en meng dit 2 à 3 minuten op lage snelheid door elkaar.
Als alles goed is opgenomen door de mix nog eens 3 min mengen op middelhoge snelheid.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe het beslag in een spuitzak met een rond spuitje.
Spuit strepen van zo’n 6 cm lang op de bakplaat.
Belangrijk: laat 10 cm afstand tussen de verschillende strepen.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de éclairs in de oven op 220 °C gedurende 25 à 30 minuten.
Laat nadien de éclairs afkoelen op de bakplaat.
Tips voor extra afwerking
Vul de éclair met crème patissière of botercrème