Artisanale sandwiches


Sandwichs1000x1000

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten in een mengkom en kneed 3 minuten in de keukenrobot met kneedhaak op lichte stand of manueel.

  • Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid of 15 minuten met de hand.

  • Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.

  • Verdeel het deeg in porties van ongeveer 60 gram en maak de gewenste vorm.

  • Spuit de bakplaat in met de bakspray en leg het deeg op de bakplaat ongeveer 8 cm uit elkaar.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Laat het deeg 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.

  • Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de sandwiches 10 à 12 min op 220 graden

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Brood en fijn gebak 5 kg

€ 11,10

Bloem voor brood en fijn gebak

Brood en fijn gebak 2.5 kg

€ 6,29

Bloem voor brood en fijn gebak

Instant gist 500 g

€ 6,63

Instant gist

Droge gist 5 x 11 g

€ 2,32

Droge gist

Producten voor extra afwerking


Zaadmengeling 300 g

€ 3,86

Zaadmengeling

Sesamzaad 200 g

€ 4,36

Sesamzaad

Maanzaad 300 g

€ 5,28

Maanzaad