Recepten
Artisanale sandwiches
Ingrediënten
285 ml water
7 g droge gist
8 g zout
50 g boter
Bereiding
Meng alle ingrediënten in een mengkom en kneed 3 minuten in de keukenrobot met kneedhaak op lichte stand of manueel.
Kneed daarna 6 minuten op middelhoge snelheid of 15 minuten met de hand.
Leg het deeg onder een theedoek op kamertemperatuur en laat het 10 minuten rusten.
Verdeel het deeg in porties van ongeveer 60 gram en maak de gewenste vorm.
Spuit de bakplaat in met de bakspray en leg het deeg op de bakplaat ongeveer 8 cm uit elkaar.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Laat het deeg 60 minuten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de sandwiches 10 à 12 min op 220 graden
Tips voor extra afwerking
Je kan de sandwiches ook decoreren met onderstaande producten voor meer variaties.