Broodkoekjes zonder oven


Zondag

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Meng alles ingrediënten (exclusief de chocoladedrops) voor 4 minuten op lage snelheid en daarna 6 minuten op middelhoge snelheid in de keukenrobot of 20 minuten met de hand

  • Kneed voorzichtig de chocoladedrops doorheen het deeg tot deze gelijk verdeeld zijn.

  • Laat het deeg 15 minuten rusten onder een droge deegdoek op kamertemperatuur.

  • Rol het deeg uit tot een dikte van 1 centimeter en steek rondjes uit van 6 à 7 cm. Je kan de overschot van het deeg opnieuw uitrollen tot het volledig op is.

  • Laat het deegstukjes 20 minuten rusten onder een droge deegdoek op kamertemperatuur.

  • Bak de deegstukjes ongeveer 7 minuten aan elke zijde op een middelhoog vuur.

  • Laat de broodkoekjes afkoelen op een rooster

Tips voor extra afwerking

Producten in dit recept


Wit brood 2.5 kg

€ 5,27

Bloem voor wit brood

Donkere chocoladedrops 250 g

€ 4,08

Donkere chocoladedrops

Plastic mengkom 4,5 L

€ 8,57

Mengkom plastiek Ø28 cm 4,5 L

Deegdoek

€ 10,70

Deegdoek op maat 100/50

Uitstekerset - rond egaal

€ 19,30

Uitstekers rond effen 11-delig

Uitstekerset - rond egaal - eco glass

€ 62,71

Uitstekers rond effen 8-delig

Producten voor extra afwerking


Crème patissière 800 g

€ 5,76

Mix voor crème pâtissière

Rozijnen 300 g

€ 3,78

Rozijnen

Volkorenspeltbrood 2.5 kg

€ 8,67

Bloem voor volkorenspeltbrood