Broodkoekjes zonder oven


Zondag

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Meng alles ingrediënten (exclusief de chocoladedrops) voor 4 minuten op lage snelheid en daarna 6 minuten op middelhoge snelheid in de keukenrobot of 20 minuten met de hand

  • Kneed voorzichtig de chocoladedrops doorheen het deeg tot deze gelijk verdeeld zijn.

  • Laat het deeg 15 minuten rusten onder een droge deegdoek op kamertemperatuur.

  • Rol het deeg uit tot een dikte van 1 centimeter en steek rondjes uit van 6 à 7 cm. Je kan de overschot van het deeg opnieuw uitrollen tot het volledig op is.

  • Laat het deegstukjes 20 minuten rusten onder een droge deegdoek op kamertemperatuur.

  • Bak de deegstukjes ongeveer 7 minuten aan elke zijde op een middelhoog vuur.

  • Laat de broodkoekjes afkoelen op een rooster

Tips voor extra afwerking