• Mariman workshop 1 hr 3

Wij van Bakers@Home geloven in jouw baktalent. Zodanig zelfs, dat we vinden dat jij professionele materialen en ingrediënten verdient om jouw creaties nog net dat niveautje hoger te tillen. De grondstoffen en tools die wij aanbieden, zijn immers dezelfde als diegene die professionele bakkers gebruiken. Zo hoef je nooit aan kwaliteit in te boeten en krijgen jouw bakkerskunsten pas echt de kansen die ze verdienen.

Omdat we begrijpen dat je het liefst nú al aan het bakken slaat, hebben we hier ons hele gamma verzameld. Zo kan je meteen alle benodigdheden bestellen en ze daarna rechtstreeks bij jou thuis laten leveren.

Dat betekent: geen tijdverlies in de winkel, wél een duidelijk zicht op het Bakers@Home-gamma en een efficiënte winkelervaring.

Met Bakers@Home bak je thuis zoals een professional, zo kan je jouw baktalent pas helemaal ontplooien.
Peter Balcaen
  • Mariman workshop 1 hr 4 ZWART 2

Peter Balcaen heeft het volledige Bakers@Home-gamma getest en goedgekeurd. Dat hij onze producten steunt, is een belangrijke graadmeter. Peter Balcaen kan immers bogen op decennialange ervaring als bakker, leraar brood- en banketbakkerij, docent voeding, auteur van diverse bakboeken en als food consultant voor bedrijven en in de media. Zo leent hij nu dus ook zijn kennis aan ons merk en doorprikt hij en passant ook enkele hardnekkige bakmythes.

Kortom, als Peter Balcaen voor Bakers@Home kiest, kunt u dat ook met een gerust hart doen. Ontdekken, leren, proeven en kopen, gaan zo hand in hand. Des te sneller én geïnformeerder kan jij thuis met onze professionele bakproducten starten.