Granola-ontbijt pizza


IMG 9020

Ingrediënten

  • Deeg:

  • 200 g Granola mix Bakers@Home

    100 g Rietsuiker

    30 ml koud water

  • Afwerking:

  • 1 verpakking platte kaas

    Vers fruit naar eigen keuze

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 2 pizza's

  • Deeg

  • Verwerk alle grondstoffen op kamertemperatuur.

    Doe alle ingrediënten in een kom en meng dit goed door elkaar voor 2 minuten.

    Verwarm de oven voor op 190 °C.

    Bekleed de bakplaat met bakpapier.

    Spuit de taartring in met bakspray en plaats deze op de bakplaat.

    Verdeel het mengsel in 2 gelijke delen van (165g) doe in iedere bakring een mengsel van 165 gram en verdeel het gelijkmatig in de vorm.

    Druk het aan met de palm van je hand.

    Bak de granolabodem in het midden van de voorverwarmde oven van 190 graden goudbruin gedurende 12 à 15 minuten.

    Verwijder de bakring meteen na het bakken.

    Laat het na het bakken afkoelen op de bakplaat.

  • Afwerking

  • Smeer de pizzabodem lekker dik in met platte kaas tot ongeveer 1 cm van de rand.

    Decoreer het geheel met vers fruit naar eigen keuze.

Tips voor extra afwerking

  • Maak ook eens kleine ontbijt pizza's van ongeveer 7 cm rond.

    Besmeer deze met banketbakkersroom en decoreer met appeltjes.

Producten in dit recept


Granola mix 300 g

€ 6,10

Granola mix

Bakspray

€ 10,05

Spray voor al uw bakvormen

Taartring

€ 15,27

Taartring inox Ø15/4