Rustieke passata mayabroodjes


Rustieke passata maya broodjes

Ingrediënten

Benodigdheden

  • Mengkom

  • Theedoek

  • Keukenrobot

  • Kwast

Bereiding

  • Bepaal de grootte van het brood en kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg.

  • Kneed het gedurende 10 min. met een keukenrobot tot een glad deeg.

  • Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen te droog lijkt.

  • Na het kneden het deeg laten rusten onder een theedoek op kamertemperatuur gedurende 15 minuten.

  • Verdeel het deeg in bolletjes van 50g.

  • Maak de bolletjes licht vochtig met een kwast en plaats de broodjes per 4 stuks tegen elkaar op de bakplaat.

  • Bestrooi deze nu met mayabloem, en laat het geheel nog eens 40 minuten rijzen onder een theedoek op kamertemperatuur.

  • Verwarm de oven voor op 220°C.

  • Plaats de bakplaat midden in de voorverwarmde oven en bak het gaar in 20 à 25 minuten.

Producten in dit recept


All-in mayabrood 2 kg

€ 8,09

All-in mix voor mayabrood