Volkorenspeltbrood met platte kaas


Volkorenspeltbrood platte kaas 1000x1000

Ingrediënten

Bereiding

  • Meng alles ingrediënten (exclusief rozijnen en notenmix) voor 5 minuten tot een geheel.

  • Kneed voorzichtig de rozijnen en notenmix doorheen het deeg tot deze gelijk verdeeld zijn.

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.

  • Leg het deeg in de bakvorm en laat het 15 minuten rusten onder een vochtige deegdoek.

  • Plaats de bakvorm in het midden van de oven en bak het brood 30 min op 220 graden

  • Laat het brood afkoelen op een rooster

Producten in dit recept


Volkorenspeltbrood 2.5 kg

€ 8,67

Bloem voor volkorenspeltbrood

Rozijnen 300 g

€ 3,78

Rozijnen

Kokosrasp 200 g

€ 3,32

Kokosrasp

Mengkom 6 L

€ 22,07

Mengkom inox ronde boord Ø34 cm 6 L

Spatel

€ 6,09

Spatel exoglass 25 cm

Cakevorm lang effen

€ 19,60

Cakevorm lang effen 24/21,5 x 9/6,5 x 7 cm

Producten voor extra afwerking


All-in volkorenspeltbrood 2 kg

€ 9,08

All-in mix voor volkorenspeltbrood

Notenmix 300 g

€ 6,38

Notenmix