Kinder-snoep pizza


IMG 9046

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereiding

  • Recept voor 2 pizza's

  • Deeg

  • Verwerk alle grondstoffen op kamertemperatuur.

    Doe alle ingrediënten in een kom en kneed 3 à 5 minuten tot een deeg.

    Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.

    Verwarm de oven voor op 200°C

    Spray de bakplaat in met bakspray of bekleed hem met bakpapier.

    Haal het deeg uit de koelkast, en kneed het heel kort voor ongeveer 15 seconden.

    Rol het deeg uit met een deegrol tot een dikte van 3 millimeter.

    Gebruik hiervoor een beetje witte bloem om plakken aan de werkbank te voorkomen.

    Steek met de grote taartring van 15 cm diameter, 2 stuks uit en leg deze op de bakplaat.

    Leg ze ongeveer 3 cm uit elkaar.

    Het overgebleven deeg kunt u bewaren in de koelkast.

    Bak de koekjes pizzabodem in het midden van de voorverwarmde oven gaar gedurende 12 à 15 minuten.

    Laat het na het bakken afkoelen op de bakplaat.

  • Afwerking

  • Smeer de snoep pizzabodem lekker dik in met hazelnootpasta tot ongeveer 1 cm van de rand.

    Bestrooi de hazelnootpasta met marshmallows en decoreer het af met hostiebloemen.

Tips voor extra afwerking

  • Maak met de overschot van het deeg kleinere kinder-snoep pizza's!

Producten in dit recept


kruimeldeeg mix 800 g

€ 5,33

Mix voor zanddeegkoekjes

Hostie margriet wit 4.5 cm 10 stuks

€ 3,28

Hostie margriet wit

Taartring

€ 15,27

Taartring inox Ø15/4